Untuk tempahan sila hubungi :
En. Ibrahim Bin Sabran - (014-3642678 / 013-2272905)
Pn. Rahani Binti Yusof - (013-6232276)


13 July 2014

D'Menara Bayu Homestay

Perlukan penginapan :
  • Bercuti dengan keluarga
  • Rombongan pengantin
  • Kursus
  • Pengambaran filem, drama & video
  • Lain-lain percutian

Kemudahan yang ditawarkan :
  • 5 buah rumah penginapan pelbagai bentuk
  • Boleh memuatkan sehingga 30 orang
  • Kemudahan BBQ & memancing ikan
  • Menara untuk menikmati pemandangan laut & 'sunset'
  • Jambatan menuju ke pantai

Lokasi :
  • Pantai Sungai Labu Pt.7 Sekinchan Selangor
Untuk tempahan sila hubungi :
En. Ibrahim Bin Sabran - (013-2272905)
Pn. Rahani Binti Yusof - (013-6232276)

*Sila ubah kepada mode "view web version" (sekiranya menggunakan hp/tab) untuk melihat gambar homestay kami :)

10 comments:

  1. Katanya RM120 satu malam.

    ReplyDelete
  2. Servis paling teruk pernah pergi. Makanan lambat dan kedekut. Janji mcm2 tak tunaikan. Jgn mimpi dtg lg.

    ReplyDelete
  3. trimakasih gan buat infonya,,
    sangat menarik,,
    saya suka dengan artikelnya,,

    ReplyDelete
  4. Layanan srupa hawaq , x dak bahasa langsung layan tetamu ... first n last ... highly not recommended ... kalau bahasa Mcm Tu jgn duk buat homestay ke apa ke ... Pi blajar kursus bahasa dulu ... km bukan budak2 nk dilayan Mcm Tu ... puiiih

    ReplyDelete
  5. Layanan srupa hawaq , x dak bahasa langsung layan tetamu ... first n last ... highly not recommended ... kalau bahasa Mcm Tu jgn duk buat homestay ke apa ke ... Pi blajar kursus bahasa dulu ... km bukan budak2 nk dilayan Mcm Tu ... puiiih

    ReplyDelete
  6. Not recommended at all, learn to communicate and respect the customer 1st, shame on you sir

    ReplyDelete
  7. 100% not recommended...very bad experience..duit mau servis cam t#ik..agree with liza...

    ReplyDelete
  8. Kepada pemilik homestay. Servis anda paling teruk. Kalau nk buat servis pelancongan homestay, pergi kursus.
    1. Belajar komunikasi, belajar respect pengunjung, sediakan fasiliti dengan cukup, kekemasan homestay dll.

    2. Masalah:-
    i. Owner tak respect penyewa/pengunjung. Malam2 ketuk bilik orang, suruh penyewa kemas dapur (kami tahu bila nk kemas sesudah guna)

    ii. Bila sewa bilik homestay lg 1, owner tak bg kunci rumah. Abis ingat penyewa nak keluar masuk bagaimana? Kene call baru nk bagi.

    iii. Fasiliti tuala, selimut, iron takde. Sila la upgrade fasiliti. Kalau nk banyak pengunjung, komen, tolak ansur dan melabur la sedikit.

    Tq. Not recommended at all.

    ReplyDelete
  9. Not recommended at all !!

    Deal sendiri dengan owner Cikgu Ibrahim. 'Cikgu' tapi tak ada adab. Kacau privacy penyewa. Ada ke kunci rumah dia yang pegang?? Bila minta dia tanya kenapa nak. Kita yang sewa homestay patutnya kita yang pegang kunci senang nak keluar masuk! Datang ketuk pintu rumah. Setiap masa datang ronda. Siap sound nak tempat ini bersih macam kami datang. Kami tahu la basuh balik perkakas dapur yang guna. Takkan sampai mop sapu lantai customer kena buat?! Kami bayar la duduk sini patutnya tuan rumah yang kemas sendiri cantik2 lepas customer balik. So funny cikgu! Duit nak servis ZERO!

    Yang menarik kat sini. View laut je.
    TQ

    ReplyDelete